Email Marketing

Email Marketing Romania - Pachete preturi


E-mail Marketer este o platformă pentru campanii E-mail, include tot ce ai nevoie pentru a crea, a trimite și a urmări e-mailuri profesionale HTML, raspunsuri automate, sondaje, evenimente, contacte etc. Prezinta următoarele functii:


E-mail Design

Template-uri E-mail


Alegeti din zeci de template-uri, specifice industriei de e-mail, pentru a începe crearea campaniei.

Import si export continut
Precum și la utilizarea editorul WYSIWYG, puteți încărca campania dvs. de e-mail existenta, de pe computer sau dintr-o pagină web.

Pachete design compatibile Gmail, Hotmail, Yahoo si Outlook
Template-urile noastre au fost testate pentru toti furnizorii mari de adrese E-mail (inclusiv Yahoo, Hotmail, Gmail și Outlook), iar destinatarii vor vedea E-mailul exact cum v-ati dorit.

Import facil pentru imagini
Încărcați câte imagini doriti în campaniile E-mail. Gazduire pentru imagini gratuita si nelimitata, inclusa pentru fiecare cont.
Editor WYSIWYG
Utilizați editorul WYSIWYG incorporat pentru a face modificări la campaniile de e-mail. Aveți posibilitatea să formatați textul, încărca și insera imagini, adăuga link-uri etc.Previzualizare Inbox si functie popup
Vedeti exact cum va arata mesajul, înainte de a-l trimite. Posibilitate de vizualizare in browser sau vi-l puteti trimite dvs.

Import template personalizat
Nu este nevoie sa executati un nou design de la zero, il puteti incarca sau copia pe cel existent in E-mail Marketer (cu imagini) în doar câteva secunde.
Personalizare E-mail
Personalizati E-mailul cu două click-uri folosind câmpuri personalizate, cum ar fi prenumele, vârsta sau numele companiei. Acesta funcționează la fel ca o îmbinare a corespondenței în Microsoft Word!Editor avansat HTML
Utilizatorii avansați au acces deplin la personalizarea HTML a campaniei lor de e-mailuri, apasand pictograma "sursă" din editorul WYSIWYG.

Arhiva RSS pentru E-mailurile trimise
E-mail Marketer creează automat o arhivă RSS cu E-mailurile trimise, făcând ușoara afisarea pe site-ul dvs. sau oriunde exista suport RSS.

Link-uri de ancorare
Ancorele vă permit să faceti trimitere spre o alta secțiune a E-mailului, cum ar fi de exemplu un paragraf situat mai jos in corpul mailului.


Functiile campaniilor E-mail

Dezabonare facila, automata
Butonul "Inserare Link Dezabonare" face ușoara dezabonarea de la campania dvs., optiune cerută de lege în cele mai multe țări.

De asemenea, toate cererile de dezabonare sunt procesate automat.Sugestii optimizare campanie
Chiar de la Big Commerce puteți vizualiza trucuri si sfaturi, asigurați-vă că, campania dvs. de E-mail este optimizata înainte de a trimite. Aflați cum să îmbunătăți liniile de subiect, cand este timpul potrivit si multe altele.

Procesare automata erori
E-mailurile returnate (atât soft cat si hard) sunt prelucrate și eliminate automat din lista dvs., ceea ce înseamnă ca lista este întotdeauna de actualitate.

Puteți exporta, de asemenea, o listă de adrese E-mail returnate și sa analizati detaliile erorilor.

Suport pentru fisiere atasate
Software-ul include suport complet pentru încărcarea și trimiterea atasamentelor impreuna cu mesajele.

Incapsulare imagini ca si atasamente
Atunci când trimiteti o campanie aveți opțiunea de a încorpora imagini ca atașamente, adică e-mailurile pot fi vizualizate (o dată descărcate), fără o conexiune la internet.
Verificare spam inclusa, gratis

E-mailurile sunt analizate contra cuvintelor cheie cunoscute ca specifice spam-ului. Raportul arată exact ceea ce trebuie schimbat, crescand sansele ca E-mailul sa fie livrat la cât mai multe dintre adresele abonatilor in inbox ci nu in folderul Junk/Spam.

Redirectionare Link catre prieteni
Încurajarea abonaților de a impartasi E-mailul prin optiunea "transmite la un prieten" link-ul din e-mail. Puteți vedea chiar și un raport cu cine a facut asta si cand!Inlaturare dubluri adrese E-mail
Nu trebuie să vă faceți griji pentru adresele dublate, softul le va inlatura automat.

Trimite acum sau mai tarziu
Cu suport complet pentru trimiterea programată, puteți trimite dvs. imediat sau puteti programa o dată ulterioară mai convenabila.

Trimitere catre liste separate, un singur click
Trimiteti cu ușurință campania dvs. de E-mail la mai multe liste de contact. Adresele dublate sunt eliminate în mod automat înainte de trimitere.
Continut dinamic
Blocurile de conținut dinamic vă permit să personalizați o secțiune a mesajului cu valori personalizate. De exemplu, dacă hobby-ul abonatului este fotbalul, puteti arata o minge de fotbal. Dacă e hochei, puteti arăta o crosa de hochei, etc

Previzualizare automata inbox
Pentru un impact maxim și accesarea linkurilor de catre abonati este important ca mesajul sa arate asa cum v-ati dorit pentru fiecare furnizor E-mail, ceea ce nu este întotdeauna ușor. Din fericire Email Marketer are aceasta posibilitate, oferind o simulare vizuala, pentru toti furnizorii populari (Yahoo, Gmail, Hotmail, Outlook, etc). Daca ceva nu este in locul potrivit, stiti exact ce să modificati pentru a asigura o compatibilitate maximă.HTML, text sau mixt (Multipart)
Creaza E-mailuri HTML frumoase, e-mailuri cu text informativ sau ambele folosind editorul de campanie integrat. E-mailurile multipart sunt trimise ca HTML și text iar clientul de e-mail va afisa varianta cea mai compatibila.

Suport Form CAPTCHA
Eliminarea inscrierilor automate in formulare prin folosirea CAPTCHA (generator de teste impotriva automatizarilor, de ex. cifre sau litere distorsionate afisate ca bitmap).

Pauza si continuare campanie
In pagina cu programare E-mailuri, puteți vedea listele ce asteapta sa fie trimise, puteti întrerupe si relua chiar si pe cele care deja au început expedierea.


Functii raspuns automat

Creare raspunsuri automate multiple
Autoresponders sunt e-mailuri care sunt trimise la un contact nou din lista dvs. dupa o anumita perioada de timp, cum ar fi 24 de ore sau 2 săptămâni.

Email Marketer vă permite să creați multiple e-mailuri autoresponder secvențiale, pentru fiecare dintre listele de contacte.

Filtre selective pentru lista de contacte
Puteți atribui un autoresponder la o lista intreaga sau doar la un segment din ea, in functie de filtrele dorite, de ex.: locatie sau casutele bifate in formul de inregistrare.

Acest lucru înseamnă că puteți aloca mai multe autorespondere la o singură listă, pe baza filtrelor personalizate, în locul separarii persoanele de contact din mai multe liste.

HTML, text sau mixt (Multipart)
Creaza E-mailuri HTML, cu text informativ sau ambele variante folosind editorul de campanie integrat. E-mailurile multipart sunt trimise ca HTML și text iar clientul de e-mail va afisa varianta cea mai compatibila.
Rapoarte deschidere/click/dezabonare
La fel ca și statisticile campaniilor, puteți vedea cine a deschis E-mailul, ce link-uri au fost accesate, inclusiv rapoarte returnari, dezabonari etc.Functii avansate Email Marketing

Impartire lista (test)
Testati care din campaniile dvs. de e-mail are cea mai buna rata de deschidere, divizand lista in mai multe segmente.

Puteți face asta chiar si pe o mica parte din lista, campania castigatoare urmand a fi trimisa automat la restul listei, după o perioadă predefinită de timp!

Spre deosebire de alte platforme de e-mail marketing care vă limitează la A/B segmente de test, cu Email Marketer puteți testa variante nelimitate.

Mecanisme de declansare (triggers)
Puneti sarcinile dvs. pe pilot automat cu declansatori. Trimiteti E-mailuri cu atentionari, zi de naștere sau de aniversare, mutati contactele între liste, atunci când acestea deschid E-mailul sau acceseaza un link etc.
Cu mecanismele de declansare puteti:
-trimite E-mailuri recurente, bazate pe o dată, cum ar fi o zi de naștere
-adăuga persoane de contact in liste noi, in urma unor actiuni (cum ar fi deschiderea unui e-mail sau accesarea unui link)
-scoate contacte din listă in urma unor actiuni executate
-Adăuga / elimina un contact dintr-o listă la o dată prestabilita


Inregistrare automata actiuni
De fiecare dată când o persoană de contact din lista dvs. primește și deschide un e-mail din campanie sau autoresponder, sau atunci când acceseaza un link din E-mail, acțiunea este inregistrata automat în profilul lor de contact.

Puteți vedea o arhiva completă cu fiecare E-mail primit, link-urile accesate si data deschiderii mesajelor de poștă electronică.Inregistrare manuala actiuni


Folosind sistemul de inregistrare incorporat, puteți adauga rapid și usor informatii la contacte, cum ar fi apeluri telefonice sau întâlniri.

Fiecare utilizator poate defini propriile tipuri de evenimente și de urmărire memento-uri, pot fi adăugate prin intermediul programului in Google Calendar, în mod automat, dacă este activat.
Integrare Google Calendar
E-mail Marketer are suport complet pentru Google Calendar. Puteti adăuga cu ușurință urmărire memento-uri, pur și simplu făcând clic pe pictograma "Adăugați la Google Calendar" aflata langa orice camp de date al contactelor.

Formulare pentru sondaje si pareri NEW!
Folosiți editorul drag & pentru a crea rapid un formular complet personalizat, spre care sa introduceti un link în E-mail sau autoresponder. Răspunsurile sunt colectate și pot fi analizate, deschise și exportate în Microsoft Excel pentru o procesare ulterioară.


Statistici si Rapoarte

Raport rata deschidere E-mail
Ați creat și trimis campania de E-mail perfectă, dar cati oameni au deschis E-mailul și când? E-mail Marketer vă va arata acest lucru și chiar mai mult.

In sectiunea statistici, puteți vedea exact cine a deschis E-mailul și când. Vizualizati datele sub forma de diagramă sau ca un tabel cu mai multe detalii.

Puteți vizualiza raportul cu rata de deschidere pentru ultimele 7 zile, ultimele 30 zile, ultimul an sau chiar un interval personalizat.

Urmarire click link-uri
Vedeti ce link-uri au fost accesate, de cine și când. Echipa dvs. de vânzări poate observa contactele care au manifestat interes pentru produsele dumneavoastră. Puteti stabili o intalnire la momentul potrivit!

Google Analytics integrat
Pe măsură ce trimiteți o campanie de E-mail aveți posibilitatea să introduceti datele în Google Analytics, iar un cod de urmărire va fi adăugat la toate link-urile din E-mail, oferindu-vă statistici complete pentru numărul de vizite, obiective și conversiile E-commerce ale acelei campanii.

Urmarire erori trimitere (bounce)
E-mailurile returnate sunt procesate în mod automat și puteți vizualiza adresele returnate, când și de ce, cu un mesaj de eroare exact de la furnizorul de e-mail, cum ar fi "adresa de e-mail nu exista ".

Raport dezabonare
Vizualizare statistici de dezabonare pentru fiecare campanie de e-mail trimisa, fie pentru o anumită dată sau de-a lungul timpului.

Puteți vizualiza detalii ale tuturor celor care se dezaboneaza și rata de dezabonare, în raport cu cea de deschidere și de respingere.Redirectionare catre un prieten
Vedeti cât de virala este campania dvs., cu detalii despre cei care au retrimis E-mailul mai departe și când.


Functiile listelor de contacte

Gestionarea completa a listelor de E-mail
Veti fi mereu in conformitate cu legile de spam și practicile folosite multumita platformei de E-mail Marketing, prin functiile sale de procesare automată a listelor de inregistrari, cererilor de dezabonare și stergerea E-mailurilor returnate cu erori.

Adaugare sau import de contacte
Introduceti detaliile contactelor unul câte unul sau le puteti importa pe cele existente din Microsoft Excel, Outlook sau un fișier CSV.

Formulare de subscriere pentru site
Puteti crea formulare de subscriere personalizate, cu paleta de culori specifica brandului in vederea adăugarii la site-ul dvs., de exemplu, intr-o pagina de destinatie.

Campuri personalizate nelimitate
Creați câmpuri personalizate suplimentare pentru a stoca informații despre abonati, cum ar fi locația, ce cauta, nume, număr de tel. etc.

Puteți adăuga câmpuri personalizate în campaniile dvs. de E-mail, similar cu "merge e-mail" în Microsoft Word.

Crearea mai multor liste de contact
Creeaza cat de multe liste ai nevoie, grupand astfel contactele in functie de tip sau sursa, cum ar fi "abonati la newsletter" sau "vanzari".Confirmare double opt-in
Păstrați listele curate urmand cele mai bune practici, solicitand noilor abonati sa acceseze un link din E-mail (generat si trimis automat) pentru a verifica daca vor sa faca parte din lista dvs.

Modificare informatii abonati
Fiecare contact din lista dvs. poate modifica informatiile de profil, cum ar fi adresa de e-mail, nume, preferințe etc.

Inlaturare contacte in masa
Elimina grupuri mari de abonati din lista dvs. tastand adresele lor de e-mail sau încărcarcand un fișier.

Puteți elimina contactele permanent sau să le marcați ca dezabonate, astfel încât acestea nu vor primi nici un E-mail nou.
Link dezabonare
Link-uri automate de dezabonare in e-mailuri, în conformitate cu legile CAN-spam.

Filtre avansate de segmentare a listelor
Filtre ce pot fi activate pentru mai multe liste, cu selectii ale abonatilor pe baza unor atribute comune, cum ar fi locația sau interesele.Lista "Nu trimite mail catre"
Functia integrata de suprimare contacte vă permite să păstrați intr-o lista contactele care nu ar trebui sa primeasca (si nu vor primi) mesaje in nicio circumstanță.

Interfata contacte personalizabila
Când vizualizați lista de contacte în modul "grilă", puteți alege care detalii de contact sa apara, oferindu-vă informatia de care aveți nevoie rapid.Caracteristici de conformitate CAN-SPAM

Dezabonare cu un click
Butonul "Inserare Link Dezabonare" face ușoara adăugarea unui link de dezabonare pentru campania dvs. de e-mail, optiune ceruta de lege în cele mai multe țări.

De asemenea, toate cererile de dezabonare sunt procesate in mod automat.

Procesare automata a erorilor
E-mailurile returnate (atât soft cat si hard) sunt prelucrate și eliminate in mod automat, ceea ce înseamnă ca lista este întotdeauna de actualitate.

Puteți exporta, de asemenea, intr-o lista adresele returnate pentru a analiza erorile.
Detalii contact in nota de subsol
E-mail marketing vă permite să introduceți datele de contact ale companiei dvs. care pot fi adăugate la subsolul fiecarui E-mail trimis. Acest lucru ajută abonații sa-si aminteasca cine sunteti si de ce s-au inscris in lista dvs., reducand șansa ca E-mailul sa fie marcat ca spam.

Lista "Nu trimite mail catre"
Functia integrata de suprimare contacte vă permite să păstrați intr-o lista contactele care nu ar trebui sa primeasca (si nu vor primi) mesaje in nicio circumstanță
Confirmare double opt-in
Păstrați listele curate, urmand cele mai bune practici, solicitand noilor abonati sa acceseze un link din E-mail (generat si trimis automat) pentru a verifica daca vor sa faca parte din lista dvs.