Pachete Promovare SEO (Search Engine Optimization)

Puteti incepe o colaborare cu echipa noastra SEO astazi, fara vreun contract pe termen lung si cu intelegerea ca puteti renunta la orice ora.

Strategia noastra este 100% sigura pentru dvs., cu rezultate dovedite. Suntem orientati spre construirea unei reputatii reale, incredere reala si continut de calitate real. Acesta este motivul pentru care Google ne-a trimis 75,000 vizitatori neplatiti in ianuarie 2014 la unul din site-urile noastre.

trafic vizitatori seo

…iar Google va va trimite si dvs. trafic neplatit, daca, de asemenea, va concentrati spre optimizarea site-ului pentru SATISFACTIA VIZITATORILOR, ci nu ‘pentru Google‘.

Ce vom face daca ne alegeti pe noi:

Simplu, ce facem si pentru noi.

Gasim o abordare de marketing echilibrata prin care site-ul dvs. va obtine maximul de la Google in 2014, fara a fi penalizati in 2015. Ne concentram pe construirea unei reputatii si cuvinte cheie multumitoare si relevante - care sunt CHEIA spre succes in optimizarea pentru motoarele de cautare in 2014. Practic – asta inseamna sa va transformam in optiunea de cea mai buna calitate si cea mai importanta pentru Google, atunci cand vine vorba de serviciul PageRank al sau.

Ne concentram pe imbunatatirea performantei site-ului dvs., imbunatatind importanta continutului, accesibilitatea informatiei, si reputatia profilului de backlinks, pentru a va ajuta sa primiti mai multi vizitatori din partea motoarelor de cautare precum Google, Bing sau Yahoo.

Onorariul nostru incepe de la 150 E/luna. De asemenea, ne puteti angaja ca si consilieri la unul din proiectele dvs. pentru a va sfatui ce sa faceti in vederea imbunatatirii traficului la site dinspre Google. Daca sunteti nelinistit in legatura cu link-urile nenaturale catre site-ul dvs., va putem ajuta si cu asta.

In cursul administrarii unui proiect, toate contractele noastre (pe luna) cu pachete de promovare SEO includ:

- Detectarea penalizarilor Google (inclusiv algoritmii Panda si Penguin)
Investigatie, evaluare manuala & detectarea “linkurilor nenaturale”
Investigatie & detectare atacuri “SEO negativ”
- Neutralizarea linkurilor nocive sau nenaturale (costa separat pentru un domeniu foarte activ de backlink)
Ajutor si consiliere in procesul de anulare a penalizarilor Google
Inlaturarea linkurilor nocive (costa separat, doar la cerere)
Audit tehnic SEO
Audit tehnic SEO la cele mai importante pagini din site
Analiza amanuntita a cuvintelor cheie din nisa dvs., servicii si produse
Analiza competitiei
Detectare spam competitie
Identificare backlink-uri de calitate in nisa & sfaturi pentru construirea unor backlink-uri de calitate
Analiza site-ului din perspectiva Google
Sfaturi despre cum sa evitati penalizarile Google
Sfaturi despre continut si marketing precum si alte activitati de construire link-uri

Singura diferenta de la campanie la campanie sunt orele de cercetare si cat de repede elementele prezentate mai sus pot fi abordade pe parcursul proiectului.

Costurile sunt dependente de orele necesare indeplinirii sarcinilor stabilite, acestea depinzand de multi factori, ce pot fi determinati de indata ce cunoastem toate datele.

In campanie incepem intotdeauna cu elementele cele mai importante, astfel costurile vor fi mai accesibile si, evitam tehnicile SEO pentru care Google va poate penaliza in viitor. Daca doriti ca serviciile sa fie complete intr-un interval de timp scurt (1-2 luni), putem programa lucrul cu platile contractuale pentru acest interval de timp mai scurt


Gestionare campanii SEO (Plata pe luna)

Promovarea SEO necesita timp pentru implementare - exista intotdeauna ceva de facut. De asemenea, este nevoie de timp pentru a vedea roadele muncii tale. Iata costurile noastre pentru imbunatatirea pozitiei site-ului dvs in clasamentul Google (rank) si astfel traficul pe care il obtine, folosind strategii white hat in limitele impuse de Google in 2014.

OPTIUNEA 1: Sunteti un manager de intreprindere mica cu un buget de 190 E/luna.

Comanda

Pentru intreprinderile mici cu un buget redus, pachetul de 190E este cea mai buna optiune daca doresc sa investeasca in SEO, pe termen lung aceasta fiind o decizie buna. Acest pachet ne va permite sa revizuim si sa analizam diferite elemente si apoi, la sfarsitul lunii, sa va trimitem recomandarile pe care noi le-am pune in aplicare pentru cele mai bune rezultate. Tot ce trebuie sa faceti este sa efectuati dvs. aceste sarcini sau sa le transmiteti la web developer, iar in lunile urmatoare, va vom ajuta sa implementati o strategie care se concentreaza pe cele mai importante cuvinte cheie pentru afacerea dvs. Spuneti-ne cateva cuvinte cheie pe care doriti sa ne concentram si, vom dezvolta un plan de promovare SEO pe care va ajutam sa il implementati. Imediat ce vedeti rezultatele probabil veti dori sa investiti si mai mult in SEO. Daca doriti sa continuati pe cont propriu recomandarile noastre detalite – puteti anula in orice moment colaborarea.


OPTIUNEA 2: Sunteti un manager de intreprindere mica cu un buget de 490 E/luna

Comanda

Cunosti cat de important este SEO, si ai un buget de aproximativ 500 E - Totul este gestionat de catre noi in cadrul campaniei de promovare, analiza si recomandarile noastre vor fi repede implementate, va vom tine la curent cu tot ceea ce avem de gand sa punem in aplicare pentru site-ul dumneavoastra. Puteti anula in orice moment.


OPTIUNEA 3: Sunteti un manager de intreprindere mica cu un buget de 750 E/luna

Comanda

SINGURA diferenta la acest pachet este ca avem un buget pentru a petrece mai multe ore in implementarea modificarilor la site sau, de exemplu, in gasirea acelor link-uri de calitate de care aveti nevoie. Acest lucru ne permite sa abordam mai repede diferite elemente care pot avea un impact real asupra site-ului, ceea ce inseamna ca beneficiile vor veni mai repede. Recomandarile noastre nu vor fi implementate fara acordul deplin al managerului intreprinderii.

Cel mai popular pachetul al nostru pentru intreprinderi mici. Sunteti un manager de intreprindere mica, care este impotmolit in vechiul SEO, si ati fost afectat de ultimele schimbari agresive in algoritmii Google. Aveti avertismente pentru link-uri nenaturale, sau suspectati o problema algoritmica din cauza strategiilor online din trecut si doriti sa continuati investitia in SEO. Putem rezolva orice problema pentru dvs. si, va orientam spre o directie mai de succes in marketingul dvs. Site-ul isi poate relua ascensiunea daca, de acum inainte, faceti cateva schimbari simple.


OPTIUNEA 4: Sunteti un manager de intreprindere mica cu un buget de peste 1000 E/luna

Contact

Putem implementa o campanie foarte repede daca afveti bugetul necesar pentru a face ORICE este nevoie daca doriti rezultate rapide. Bugete mai mari inseamna ca putem aloca mai mult timp pentru campania dvs. Suntem limitati doar de costurile datelor – daca aveti un buget de cheltuit, avem instrumentele proprii pentru a indeplini nevoile dvs. Va rugam sa retineti ca noi am ales sa agream regulile Google de includere in listarile sale, nu garantam listari de top si nu oferim pachete de construire link-uri, deoarece acestea incalca regulile si sfarsesc mereu prin penalizari. Nui identificam link-urile de calitate pentru un site competitiv, si le includem in toate pachetele noastre, imediat ce le descoperim. Daca sunteti un manager de marketing cu un buget alocat si aveti nevoie de suport pentru aplicatiile "in-house", sau doriti sa recomandati serviciile noastre CONTACTATI-NE.


Servicii fara taxe periodice

Nu toate serviciile noastre implica taxe periodice, si le vom detalia mai jos:

OPTIUNEA A: Aveti nevoie de un audit SEO pentru un site

Comanda

Nui oferim o lista de sarcini usor de inteles, ce trebuiesc luate pentru optimizarea site-ului dvs. Daca urmati sfaturile noastre, veti face pagina dvs. mai accesibila, relevanta si cu reputatie - o combinatie care va urca pozitia dvs. in Google. Nui facem toata munca grea - tot ce mai trebuie sa faceti sunt modificarile la site-ul dvs.(cu care va putem ajuta).

Vom examina site-ul dvs. pagina cu pagina si va vom spune exact ce sa faceti pentru imbunatatirea pozitiei in listarile Google. Vom impartasi recomandarile noastre cu dvs., astfel incat sa stiti exact ceea ce facem, si vom analiza performanta a tot ceea ce facem.


OPTIUNEA B: Aveti nevoie de inlaturarea imediata a sanctiunilor Google!

Contact

Sunteti manager al unei intreprinderi mici, cu un profil negativ de "back links" ce trebuie curatat cat mai repede posibil. Listarile de top Google in 2014 au mult de a face gradul de incredere pe care site-ul dvs. il prezinta, si nu se va schimba nimic pana nu rezolvati acest aspect. Nui va putem ajuta.

Fiecare cerere de reexaminare pe care am primit-o a avut succes. Nu avem o relatie speciala cu Google (Nicio companie SEO nu are), dar Google (din experienta noastra recenta) este conciliant fata de proprietarii de afaceri mici, afectati de schimbarile in peisajul SEO din ultimii ani, atunci cand acestia fac efort pentru a evita tehnicile SEO de o slaba calitate. Obtinem rezultate pentru ca suntem perseverenti - lucram la afacerea dvs. PANA CAND penalizarea este ridicata, contra unui pret fix, bazat pe nr. de domenii (site-uri) care fac referire la dvs.

Fiecare site reprezinta o situatie diferita, insa vestea buna este ca afacerea ta SE POATE recupera daca o sanctiune Google mai este activa. SE POATE reveni la pozitii de listing anterioare. SE POT chiar imbunatati pozitia si traficul dupa o sanctiune, daca sunteti dispus sa promovati site-ul dvs. printr-o maniera mai legitima pe viitor.

De multe ori putem obtine aceasta sanctiune ridicata relativ rapid, fara trucuri - Contactati-ne, daca aveti nevoie de o opinie profesionala, identificarea, analiza manuala si eliminarea link-urilor dvs. nenaturale, in scopul unei cereri de ridicare a sanctiunilor Google.

Servicii SEO de calitate, pentru intreprinderi mici

Pachetele noastre de promovare SEO pentru intreprinderi mici, descrise detaliat mai sus, se bazează pe orele petrecute pentru gasirea solutiilor pentru o campanie SEO eficienta si compatibila cu algoritmii din 2014

 • Pret
 • Analiza tehnica a site-ului completa
 • Identificarea sanctiunilor
 • Analiza completa a paginii de start
 • Analiza cuvintelor cheie din categorii
 • Analiza detaliata a paginilor existente
 • Sugestii pentru linkuri de calitate
 • Sugestii copywriting
 • Analiza concurentei
 • Lista de prioritati
 • Suport E-mail
 • Acces la toate analizele noastre
 • Consultare telefonica
 • Aplicare optimizari
 • OPTIUNEA 1
 • 190 E
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • 3 pagini pe luna
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Nu
 • Nu

Comanda

 • OPTIUNEA 2
 • 490 E
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • 3 pagini pe luna
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da

Comanda

 • OPTIUNEA 3
 • 750 E
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • 10 pagini pe luna
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da
 • Da

Comanda